Arrow Adventsljusstake Vit 64cm
  • −20%
Arrow Adventsljusstake Vit 64cm
Arrow Adventsljusstake Vit 64cm
Arrow Adventsljusstake Vit 64cm
  • Arrow Adventsljusstake Vit 64cm
  • Arrow Adventsljusstake Vit 64cm
  • Arrow Adventsljusstake Vit 64cm

Arrow Adventsljusstake Vit 64cm

rating Inga omdömen
Rabatten slutar om:
22-289

796 kr 995 kr Spara −20%

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Arrow adventsljusstake, från Star Trading, är en 7-armad ljusstake i trä med en vacker, vit finish. Snygg och modern design som hjälper dig skapa en härlig julstämning! Med sin höjd på hela 64,5 cm får du en ljusstake som passar lika bra i fönsterkarmen som inredningsdetalj på ett sidobord.

Levereras komplett med lampor och stickkontakt med strömbrytare för vägguttag. Önskar du köpa reservlampor hittar du passande under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Längd/Bredd (cm)
60 cm
Höjd (cm)
64 cm
Djup (cm)
7 cm
Sladdlängd (m)
1,8 m
Färg på sladd
Vit
Effekt (Watt)
7x3W
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Brytare på sladd
Kapslingsklass
IP20
Garanti
2 år
Produktfärg
Vit
Färgkategori
Vit
Ljuskälla
Medföljer
Material
Trä
Sockel
E10