Härliga Saga ljusstake, från välkända Konstsmide, är en snygg och funktionell adventsljusstake i trä med röd finish. Denna 11-armade ljusstake är ihopfällbar vilket gör att den är enkel att förvara när den inte används. Mässingsfärgade dekorationsringar att placera runt ljusen medföljer.

Saga är en klassiskt snygg A-formad adventsljusstake i hög kvalitet som hjälper dig att skapa en mysig julstämning i ditt hem! Med sin ståtliga höjd på hela 82 cm gör den sig väldigt bra i höga fönster eller direkt på golvet.

Levereras komplett med lampor och stickkontakt med strömbrytare för vägguttag. Önskar du köpa reservlampor hittar du passande under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Konstsmide

Konstsmide är ett välkänt svenskt varumärke som sedan slutet av 50-talet har producerat elektriska ljusstakar. Idag finner du ett stort utbud av julbelysning, med välkända ljusstaken Elflugan i spetsen, och utomhusbelysning i Konstsmides sortiment. Konstsmide levererar belysningsprodukter med hög kvalitet och erbjuder till och med 25 års rostskyddsgaranti på sina utomhusprodukter så som vägglampor, lyktstolpar och stolplyktor.

Längd/Bredd (cm)
86 cm
Höjd (cm)
82 cm
Sladdlängd (m)
1,7 m
Effekt (Watt)
11x3W
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Brytare på sladd
Garanti
2 år
Produktfärg
Röd
Färgkategori
Röd
Material
Trä
Sockel
E10