Kampanj! Saga Adventsljusstake Grå 82cm Större

Saga Adventsljusstake Grå 82cm

22-049

Ny

Rabatten slutar om:

876 kr

inkl moms

1 095 kr

-20%

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Härliga Saga ljusstake, från välkända Konstsmide, är en snygg och funktionell adventsljusstake i trä med grå finish. Denna 11-armade ljusstake är ihopfällbar vilket gör att den är enkel att förvara när den inte används. Svarta dekorationsringar att placera runt ljusen medföljer.

Saga är en klassiskt snygg A-formad adventsljusstake i hög kvalitet som hjälper dig att skapa en mysig julstämning i ditt hem! Med sin ståtliga höjd på hela 82 cm gör den sig väldigt bra i höga fönster eller direkt på golvet.

Levereras komplett med lampor och stickkontakt med strömbrytare för vägguttag. Önskar du köpa reservlampor hittar du passande under "Köp Till".

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)86 cm
Höjd (cm)82 cm
Sladdlängd (m)1,7 m
Effekt (Watt)11x3W
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
Garanti2 år
ProduktfärgGrå
FärgkategoriGrå
MaterialTrä
SockelE10

Konstsmide

Konstsmide är ett välkänt svenskt varumärke som sedan slutet av 50-talet har producerat elektriska ljusstakar. Idag finner du ett stort utbud av julbelysning, med välkända ljusstaken Elflugan i spetsen, och utomhusbelysning i Konstsmides sortiment. Konstsmide levererar belysningsprodukter med hög kvalitet och erbjuder till och med 25 års rostskyddsgaranti på sina utomhusprodukter så som vägglampor, lyktstolpar och stolplyktor.

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.