Anna Adventsljusstake Vit Större

Anna Adventsljusstake Vit

22-042

Ny

1 095 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Fina ljusstaken Anna är en A-formad, 7-armad adventsljusstake från välkända Konstsmide. Gjord i vitlackerat trä med en slät, fin finish och klassisk design med en modern twist! Med sin ståtliga höjd på hela 65 cm gör den sig bra i höga fönster eller som dekorativ julbelysning på ett avlastningsbord eller sidoskänk.  

Levereras komplett med lampor och stickkontakt med strömbrytare för vägguttag. Önskar du köpa reservlampor hittar du passande under "Köp Till".

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)47 cm
Höjd (cm)65 cm
Sladdlängd (m)1,7 m
Effekt (Watt)7x3W
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
Garanti2 år
ProduktfärgVit
FärgkategoriVit
MaterialTrä
SockelE10

Konstsmide

Konstsmide är ett välkänt svenskt varumärke som sedan slutet av 50-talet har producerat elektriska ljusstakar. Idag finner du ett stort utbud av julbelysning, med välkända ljusstaken Elflugan i spetsen, och utomhusbelysning i Konstsmides sortiment. Konstsmide levererar belysningsprodukter med hög kvalitet och erbjuder till och med 25 års rostskyddsgaranti på sina utomhusprodukter så som vägglampor, lyktstolpar och stolplyktor.

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.