Arrow Adventsljusstake 60cm Grå Större

Arrow Adventsljusstake 64cm Grå

21-809

Ny

895 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Arrow Adventsljusstake 64cm Grå

Arrow adventsljusstake, från Star Trading, är en 7-armad ljusstake i trä med en vacker, grå finish. Snygg och modern design som hjälper dig skapa en härlig julstämning! Med sin höjd på hela 64,5 cm får du en ljusstake som passar lika bra i fönsterkarmen som inredningsdetalj på ett sidobord.

Levereras komplett med lampor och stickkontakt med strömbrytare för vägguttag. Önskar du köpa reservlampor hittar du passande under "Köp Till".

Specifikationer

Bredd60cm
Höjd64,5 cm
Djup7 cm
KapslingsklassIP20
Garanti2 år
Effekt (Watt)7x3W
Sladdlängd1,8 cm
ProduktfärgGrå
LjuskällaMedföljer
MaterialTrä
SockelE10
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareBrytare på sladd
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdVit

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.