Stellan Adventsljusstake 69cm Röd
  • −20%
Stellan Adventsljusstake 69cm Röd

Stellan Adventsljusstake Röd 69cm

rating Visa omdömen
Betyg: 5/5 - Antal omdöme: 1
Rabatten slutar om:
19-887

716 kr 895 kr Spara −20%

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Härliga Stellan adventsljusstake, från Star Trading, är en gedigen 11-armad ljusstake gjord i trä med vackra detaljer och en röd finish. Med sin höjd på hela 69 cm gör den sig riktigt bra i höga fönster eller direkt på golvet, och hjälper dig att skapa en ombonad julkänsla i ditt hem!

Levereras komplett med lampor och stickkontakt med strömbrytare för vägguttag. Önskar du köpa reservlampor hittar du passande under "Köp Till". 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Service
rating 5 5 0.5
Toppen

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Längd/Bredd (cm)
75 cm
Höjd (cm)
69 cm
Djup (cm)
8 cm
Sladdlängd (m)
1,8 m
Färg på sladd
Vit
Effekt (Watt)
11x3W
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Brytare på sladd
Kapslingsklass
IP20
Utomhusbruk
Nej
Garanti
2 år
Produktfärg
Röd
Färgkategori
Röd
Ljuskälla
Medföljer
Material
Trä
Sockel
E10