Trill Adventsljusstake Större

Trill Adventsljusstake

Ny

895 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Produktomdömen

rating Visa omdömen
Betyg: 1/5 - Antal omdömen: 1

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

En 11-armad träljusstake med 11 ljuskällor som ger ett väldigt klart sken.

Finns i fem olika färger, vit, grå, röd, brun och svart.

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)78 cm
Höjd (cm)79 cm
Djup (cm)10 cm
Sladdlängd (m)1,8 m
Effekt (Watt)33W
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareBrytare på sladd
KapslingsklassIP20
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
DimbarNej
SockelE10
Livslängd1000 h

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Dålig kvalitét
Rebecca Eliisa Marie K. - 2018/12/01Tyvärr riktigt tråkiga ljusstakar, ojämn och fläckig färgfinish, ostadiga och rangliga. Det blir en retur på dessa.
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.