Kampanj! Nusnäs Adventsljusstake 4L Större

Nusnäs Adventsljusstake 4L

Ny

Rabatten slutar om:

503 kr

inkl moms

629 kr

-20%

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Nusnäs adventsljusstake, från Star Trading, är en 4-armad ljusstake i vacker  hjärtform. De fina, frostade lamporna sprider ett mysigt ljussken och hjälper dig att skapa en härlig julstämning i vintermörkret. 

Levereras komplett med lampor och transformator med stickkontakt för vägguttag. Önskar du köpa reservlampor hittar du passande under "Köp Till".

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)30 cm
Höjd (cm)46 cm
Djup (cm)9 cm
Sladdlängd (m)1,8 m
Effekt (Watt)4 x 0,2W
Spänning (Volt)230V AC / 24V (Transformator medföljer)
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
KapslingsklassIP20
Garanti2 år
LjuskällaMedföljer
MaterialTrä
SockelE10

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.