Raw Adventsljusstake Top 5L Vit/mässing
  • −40%
  • Nyhet
Raw Adventsljusstake Top 5L Vit/mässing

Raw Adventsljusstake Top 5L Vit/mässing

rating Inga omdömen
24-572

779 kr 1 299 kr Spara −40%

(inkl. moms)

Leverans inom 1-2 dagar

Liknande produkter

En modern adventsljusstake med en stilfull och snygg design som gör att ljusstaken blir svår att slita blicken ifrån. Gjord i råmetall som ger en cool, industriell känsla. Svart textilsladd med dimmer så du enkelt kan justera ljusstyrkan efter eget önskemål.

Ljuskällor säljes separat. Komplettera med några dekorativa ljuskällor i LED från PR HOME för bästa resultat. Se passande förslag under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Längd/Bredd (cm)
35 cm
Höjd (cm)
43 cm
Djup (cm)
8 cm
Effekt (Watt)
5xMax 25W
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Dimmer på sladd
Utomhusbruk
Nej
Garanti
2 år
Färgkategori
Vit
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall
Dimbar
Ja
Sockel
E14

PR Home

PR Home grundades 1983 och ligger, sedan starten, fortfarande kvar i Borås. I vårt sortiment från PR Home hittar du allt från vackra lampskärmar och  lampfötter till kompletta bordslampor och taklampor. De senaste åren har PR HOME även utvecklat ett sortiment för utomhusbelysning, kallat Outdoor. Här hittar du vackra taklampor för utomhusbruk som hjälper dig att höja mysfaktorn på din balkong eller uteplats. PR Home är välkänt för att ha många produkter i sitt sortiment som ha en industriell, råå finish men du hittar även många produkter som taklampor och lampskärmar i härlig textil så som sammet och linne.