Zack Adventsljusstake Mörkgrå 53 cm
Zack Adventsljusstake Mörkgrå 53 cm

Zack Adventsljusstake Mörkgrå 53 cm

rating Inga omdömen
23-659

499 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Ljusstake i traditionell form med ett modernt uttryck i mörkgrå färg. Matchande hylsor som dekoration på ljuspiporna. Ger ett fräscht intryck och en härlig julstämning.

Levereras komplett med lampor och stickkontakt med strömbrytare för vägguttag. Önskar du köpa reservlampor hittar du passande under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Längd/Bredd (cm)
47 cm
Höjd (cm)
53 cm
Djup (cm)
7 cm
Sladdlängd (m)
1,8 m
Färg på sladd
Vit
Effekt (Watt)
21W
Spänning (Volt)
230V AC
Strömbrytare
Ja
Kapslingsklass
IP20
Utomhusbruk
Nej
Garanti
2 år
Produktfärg
Grå
Färgkategori
Grå
Ljuskälla
Medföljer
Sockel
E10
Färgtemperatur
Klar
Livslängd
1000 h

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading!