Kampanj! Trapp Adventsljusstake Röd 34 cm Större

Trapp Adventsljusstake Röd 34 cm

23-653

Ny

Rabatten slutar om:

352 kr

inkl moms

469 kr

-25%

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Röd bågformad träljusstake, 7 ljus. Placera ljusstaken exempelvis i fönstret för att skapa en härlig adventsstämning i hemmet.

Levereras komplett med lampor och stickkontakt med strömbrytare för vägguttag. Önskar du köpa reservlampor hittar du passande under "Köp Till".

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)57 cm
Höjd (cm)34 cm
Djup (cm)6 cm
Sladdlängd (m)1,8 m
Färg på sladdVit
Effekt (Watt)21W
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareJa
KapslingsklassIP20
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
ProduktfärgRöd
FärgkategoriRöd
LjuskällaMedföljer
SockelE10
FärgtemperaturKlar
Livslängd1000 h

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.