Kampanj! Måseskär Adventsljusstake 7L Svart Större

Måseskär Adventsljusstake 7L Svart

23-609

Ny

Rabatten slutar om:

615 kr

inkl moms

769 kr

-20%

Beräknad inleverans: Ber. leverans: 2019/09/06

Mer information

Fina adventsljusstaken Måseskär, från välkända Markslöjd, är en ljusstake i trä med en vacker svart finish och avtagbara dekorationsringar.

Med sina sju armar och höjd på 50 cm är Måseskär en adventsljusstake som gör sig lika bra i fönstret som på ett sidobord och hjälper dig att skapa en mysig julstämning i ditt hem! 

Denna ljusstake levereras komplett med ljuskällor och sladd med strömbrytare och stickkontakt för vägguttag. Önskar du köpa reservlampor så hittar du passande modeller under "Köp Till". 

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)49 cm
Höjd (cm)50 cm
Djup (cm)8 cm
Sladdlängd (m)2 m
Effekt (Watt)7 x 3W
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
Garanti2 år
ProduktfärgSvart
FärgkategoriSvart
LjuskällaMedföljer
MaterialTrä
SockelE10

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.