Kampanj! Måseskär XL Adventsljusstake 9L Vit Större

Måseskär XL Adventsljusstake 9L Vit

23-608

Ny

Rabatten slutar om:

712 kr

inkl moms

949 kr

-25%

Beräknad inleverans: Ber. leverans: 2019/10/04

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Fina adventsljusstaken Måseskär XL, från välkända Markslöjd, är en stor ljusstake i trä med en vacker vit finish och avtagbara dekorationsringar i krom.

Med sina nio armar och bredd på hela 52 cm är Måseskär XL en adventsljusstake som passar bra i stora fönster och blir en härlig dekorationsbelysning i i ditt hem.

Denna ljusstake levereras komplett med ljuskällor och sladd med strömbrytare och stickkontakt för vägguttag. Önskar du köpa reservlampor så hittar du passande modeller under "Köp Till". 

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)62 cm
Höjd (cm)52 cm
Djup (cm)8 cm
Sladdlängd (m)2 m
Effekt (Watt)9 x 3W
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
Garanti2 år
ProduktfärgVit
FärgkategoriVit
LjuskällaMedföljer
MaterialTrä
SockelE10

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.