Leila Adventsljusstake 5L Vit Större

Leila Adventsljusstake 5L Vit

23-607

Ny

679 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Fina adventsljusstaken Leila, från välkända Markslöjd, har tydliga klassiska influenser med en modern twist. Denna ljusstake är gjord i trä med en vit finish och fina manschetter med dekorativa hjärtan. 

Med sina fem armar och sin djup på endast 8 cm passar Leila adventsljusstake lika bra på smala fönsterkarmar som på ett sidobord och blir en härlig dekorationsbelysning i i ditt hem.

Denna ljusstake levereras komplett med ljuskällor och sladd med strömbrytare och stickkontakt för vägguttag. Önskar du köpa reservlampor så hittar du passande modeller under "Köp Till". 

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)29 cm
Höjd (cm)55 cm
Djup (cm)8 cm
Sladdlängd (m)2 m
Effekt (Watt)5 x 3W
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
Garanti2 år
ProduktfärgVit
FärgkategoriVit
LjuskällaMedföljer
MaterialTrä
SockelE10

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.