Kampanj! Karsten Adventsljusstake Vit Större

Karsten Adventsljusstake Vit

23-605

Ny

Rabatten slutar om:

472 kr

inkl moms

629 kr

-25%

Beräknad inleverans: Ber. leverans: 2019/10/04

Mer information

Vackra ljusstaken Karsten, från välkända Markslöjd, är en modern adventsljusstake i vit metall och fem armar. 

Placera Karsten i ditt fönster eller på ett avlastningsbord och få en stilren ljusstake som hjälper dig att skapa en mysig adventsstämning i ditt hem! 

Karsten levereras komplett till dig med ljuskällor, sladd med stickkontakt och strömbrytare. Önskar du köpa extra lampor så hittar du passande under "Köp Till". 

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)30 cm
Höjd (cm)59 cm
Djup (cm)15 cm
Sladdlängd (m)2 m
Effekt (Watt)5 x 3W
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
Garanti2 år
ProduktfärgVit
FärgkategoriVit
LjuskällaMedföljer
MaterialMetall
SockelE10

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.