Maestro Adventsljusstake Större

Maestro Adventsljusstake

23-603

Ny

995 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Fina Maestro adventsljusstake, från välkända Markslöjd, är en ljusstake med stomme i blank kromfärgad metall kombinerat med fem glasglober i klarglas. 

Med sin höjd på på 59 cm passar den lika bra i fönstret som på ett sidobord och Maestro blir en vacker inredningsdetalj som hjälper dig att skapa en härlig julstämning i ditt hem! 

Glödlampor med E5-sockel medföljer, önskar du köpa reservlampor så hittar du passande under "Köp Till". Maestro levereras komplett med sladd med transformator och stickkontakt för vägguttag. 

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)40 cm
Höjd (cm)59 cm
Djup (cm)8 cm
Sladdlängd (m)2 m
Effekt (Watt)5x0,8W
Spänning (Volt)230V AC / 12V (Transformator medföljer)
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
Garanti2 år
ProduktfärgKrom
FärgkategoriKrom
LjuskällaMedföljer
MaterialMetall
SockelE5

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.