Måseskär Adventsljusstake 5L Svart/Krom Större

Måseskär Adventsljusstake 5L Svart/Krom

22-447

Ny

699 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Fina Måseskär, från välkända Markslöjd, är en 5-armad träljusstake med svart finish och detaljer i krom. Med sin höjd på 49 cm gör den sig perfekt i fönsterkarmen, eller varför inte på avlastningsbordet tillsammans med andra vackra juldetaljer. 

Levereras komplett med lampor och stickkontakt med strömbrytare för vägguttag. Önskar du köpa reservlampor hittar du passande under "Köp Till".

Specifikationer

Bredd36 cm
Höjd49 cm
Djup8 cm
Garanti2 år
Effekt (Watt)3W
Sladdlängd2 m
ProduktfärgSvart
LjuskällaMedföljer
MaterialTrä
SockelE10
StrömbrytareBrytare på sladd
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdSvart
Färgkategori (Sök)Svart

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.