Max Adventsljusstake 50cm Svart Större

Max Adventsljusstake 50cm Svart

22-441

Ny

569 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Vackra adventsljusstaken Max, från välkända Markslöjd, i svartlackerad stomme med fem böjda armar som korsar varandra och skapar en snygg och unik design. Denna ljusstake är perfekt för dig som inte vill köra på den klassiska looken. 

Levereras komplett med glödlampor och stickkontakt med strömbrytare för vägguttag. Önskar du köpa reservlampor hittar du passande under "Köp Till".

Specifikationer

Bredd36 cm
Höjd50 cm
Djup6 cm
Garanti2 år
Effekt (Watt)1,8W
Sladdlängd2 m
ProduktfärgSvart
LjuskällaMedföljer
MaterialMetall
SockelE10
Spänning (Volt)230V/24V (transformator medföljer)
StrömbrytareBrytare på sladd
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdSvart
Färgkategori (Sök)Svart

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.