Mäster Ljusstake Svart Större

Mäster Ljusstake Svart

22-223

Ny

949 kr

inkl moms

Beräknad inleverans: Ber. leverans: 2019/04/05

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Vackra Mäster ljusstake, från välkända Markslöjd, är en av våra absoluta favoriter!  En superfin 5-armad ljusstake i svartlackerad metall med fina glasglober i klarglas. I varje glasglob är en liten ljuskälla placerad som sprider ett riktigt mysigt ljussken. Mäster är så stilren och elegant att den gör sig lika vackert som adventsljusstake under julen som bordslampa och dekorationsbelysning du kan ha framme året om! 

Mäster ljusstake levereras komplett med ljuskällor, transformator och sladd med strömbrytare och stickkontakt för vägguttag. Önskar du köpa ljuskällor i reserv finner du passande under "Köp Till".

Specifikationer

Bredd35 cm
Höjd42 cm
Djup10 cm
Garanti2 år
Effekt (Watt)5x0,8W
Sladdlängd2 m
ProduktfärgSvart
LjuskällaMedföljer
MaterialMetall/Glas
SockelE5
Spänning (Volt)230V/12V (transformator medföljer)
StrömbrytareBrytare på sladd
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdSvart
Färgkategori (Sök)Svart

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.