• −30%

Alvin Adventsljusstake 44 cm

rating Visa 3 omdömen
Betyg: 5/5 - Antal omdöme: 3
19-871

153 kr 219 kr Spara −30%

(inkl. moms)

Tillfälligt slut i Lager

Liknande produkter

Meddela mig när produkten är tillgänglig

Dekorativa Alvin adventsljusstake, från Star Trading, är en härlig 5-armad ljusstake i form av en svamp. Låt Alvin få lysa upp dina fönster i vintermörkret och skapa en mysig adventsstämning med denna fina ljusstake! 

Levereras komplett med lampor och stickkontakt med strömbrytare för vägguttag. Önskar du köpa reservlampor hittar du passande under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Alvin Adventsljusstake 44 cm
rating 5 5 0.5
Så cool
God Jul
rating 5 5 0.5
Tycker så mycket om dem.
Retro känsla
rating 5 5 0.5
Så fin adventsljustake med retro känsla

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Längd/Bredd (cm)
38 cm
Höjd (cm)
44 cm
Sladdlängd (m)
1,8 m
Färg på sladd
Vit
Effekt (Watt)
5 x 3W
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Brytare på sladd
Kapslingsklass
IP20
Garanti
2 år
Produktfärg
Vit/Röd
Färgkategori
Röd
Ljuskälla
Medföljer
Material
Trä
Sockel
E10