• −30%
  • Nyhet

Bodil & Kul Ljusstake Kit Vit

rating Inga omdömen
15-894

202 kr 289 kr Spara −30%

(inkl. moms)

Leverans inom 1-2 dagar

Liknande produkter

Bodil är en 5-armad adventsljusstake i vitt som sprider ett mysigt ljussken. I detta söta kit får du dessutom ljusstaken Kul på köpet! Kul är avsedd för ett stearinljus / batteridrivet antikljus (medföljer ej).

Låt dessa härliga ljusstakar lysa upp hemma hos dig i vintermörkret och få två fina ljusstakar till ett riktigt bra pris!  

Bodil adventsljusstake levereras komplett med lampor och sladd med stickkontakt för vägguttag. Önskar du köpa reservlampor hittar du passande under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Längd/Bredd (cm)
28 cm
Höjd (cm)
37 cm
Djup (cm)
12 cm
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Brytare på sladd
Kapslingsklass
IP20
Färgkategori
Vit
Ljuskälla
Medföljer
Material
Trä

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading!