Härliga Notice adventsljusstake, från välkända PR Home, är en 4-armad ljusstake i metall. Med sin fina råa finish avger denna adventsljusstake ett härligt modernt och industriellt intryck! 

Ljusstyrkan justerar du enkelt med hjälp av dimmern som är placerad på sladden. 

Notice adventsljusstake kompletterar du bäst med dekorativa ljuskällor i LED och till denna ljusstake behöver du fyra stycken. Fördelen med lampor i LED är att de inte utsöndrar någon värme, har låg energiförbrukning och med sin långa livslängd får du ljuskällor som du kommer kunna njuta av i många år framöver. Se passande förslag under "Köp Till". 

Klicka här för att lämna ett omdöme

PR Home

PR Home grundades 1983 och ligger, sedan starten, fortfarande kvar i Borås. I vårt sortiment från PR Home hittar du allt från vackra lampskärmar och  lampfötter till kompletta bordslampor och taklampor. De senaste åren har PR HOME även utvecklat ett sortiment för utomhusbelysning, kallat Outdoor. Här hittar du vackra taklampor för utomhusbruk som hjälper dig att höja mysfaktorn på din balkong eller uteplats. PR Home är välkänt för att ha många produkter i sitt sortiment som ha en industriell, råå finish men du hittar även många produkter som taklampor och lampskärmar i härlig textil så som sammet och linne. 

Längd/Bredd (cm)
40 cm
Höjd (cm)
20 cm
Djup (cm)
11 cm
Färg på sladd
Svart
Effekt (Watt)
4xMax 40W
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Dimmer på sladd
Garanti
2 år
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall
Sockel
E27