Viking Adventsljusstake Båge Brun
  • −20%
Viking Adventsljusstake Båge Brun
Viking Adventsljusstake Båge Brun
Viking Adventsljusstake Båge Brun
  • Viking Adventsljusstake Båge Brun
  • Viking Adventsljusstake Båge Brun
  • Viking Adventsljusstake Båge Brun

Viking Adventsljusstake Båge Brun 26cm

rating Inga omdömen
Rabatten slutar om:
22-324

319 kr 399 kr Spara −20%

(inkl. moms)

Leverans inom 1-2 dagar

Liknande produkter

Stämningsfulla Viking adventsljusstake, från Star Trading, är gjord i betsat trä med markerade fötter av metall. De naturliga materialen och den fina finishen ger en härligt, rustik känsla. Låt Viking adventsljusstake få sprida en mysig julstämning hemma hos dig! 

Levereras komplett med lampor och stickkontakt med strömbrytare för vägguttag. Önskar du köpa reservlampor hittar du passande under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Längd/Bredd (cm)
42 cm
Höjd (cm)
26 cm
Djup (cm)
5,8 cm
Sladdlängd (m)
1,8 m
Färg på sladd
Vit
Effekt (Watt)
7 x 3W
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Brytare på sladd
Garanti
2 år
Ljuskälla
Medföljer
Material
Trä
Sockel
E10