Batteridriven, Trix Ljusstake 16L, Silver Större

Trix Ljusstake Batteridriven 29cm Silver

20-561

Ny

229 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Trix Ljusstake Batteridriven 29cm Silver

Fin batteridriven ljusstake, från Star Trading, som sprider ett härligt varmvitt ljus med sina 16 små, fina LED-lampor. Passar perfekt för utrymmen där du inte har eluttag eller varför inte i stugan eller i husvagnen?

Trix adventsljusstake har inbyggd timer vilket innebär att du tänder den en gång vid önskad tidpunkt, sen lyser den i sex timmar och tänds igen samma tidpunkt nästa dag. 

Trix drivs med 3 st AA-batterier, dessa säljes separat. Se passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Längd25cm
Höjd29cm
Djup8 cm
KapslingsklassIP20
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
Effekt (Watt)0,018W
ProduktfärgSilver
LjuskällaInbyggd LED
MaterialPlast
Livslängd7000 h
TimerJa
Spänning (Volt)4,5V DC
Batteritid80 h
StrömbrytareBrytare på lampa
BatteritypAA

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.