Bea Adventsljusstake
  • −20%
Bea Adventsljusstake

Bea Adventsljusstake Vit 22cm

rating Visa 2 omdömen
Betyg: 5/5 - Antal omdöme: 2
Rabatten slutar om:
15-906

159 kr 199 kr Spara −20%

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Fina adventsljusstaken Bea, från Star Trading, är en bågformad ljusstake i trä med sju armar. Denna adventsljusstake är en tidlös klassiker som hjälper dig att skapa en mysig julkänsla till ett riktigt bra pris! 

Bea adventsljusstake levereras komplett till dig med lampor och sladd med stickkontakt för vägguttag. Önskar du köpa reservlampor så finner du passande modell under "Köp Till" .

Klicka här för att lämna ett omdöme

Snygg
rating 5 5 0.5
Enkel snygg design
Fin adventljusstake
rating 5 5 0.5
Fin adventljusstake

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Längd/Bredd (cm)
39 cm
Höjd (cm)
22 cm
Djup (cm)
5 cm
Sladdlängd (m)
1,8 m
Färg på sladd
Vit
Effekt (Watt)
7 x 3W
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Brytare på sladd
Kapslingsklass
IP20
Garanti
2 år
Färgkategori
Vit
Ljuskälla
Medföljer
Material
Trä
Sockel
E10