Allangelo Luciatåg Adventsljusstake Större

Allangelo Luciatåg Adventsljusstake

11-250

Ny

219 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Dekorativa Allangelo, från Star Trading, är en härlig ljusstake som avger ett mysigt ljussken i vintermörkret. Gjord i plast med en frostad finish och inbyggda ljuskällor i LED blir denna adventsljusstake en fin dekorationsbelysning, oavsett placering! 

Allangelo ljusstake levereras komplett till dig med transformator, sladd med strömbrytare och stickkontakt för vägguttag.

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)42 cm
Höjd (cm)27 cm
Djup (cm)5,5 cm
Sladdlängd (m)1,8 m
Effekt (Watt)1W
Spänning (Volt)230V AC / 12V (Transformator medföljer)
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
KapslingsklassIP20
Garanti2 år
ProduktfärgFrostad
FärgkategoriVit
Färg på sladdTransparent
LjuskällaInbyggd LED
MaterialPlast

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.