Integrerade skyddsglasögon för skyddshjälm, gul lins, V9A
Integrerade skyddsglasögon för skyddshjälm, gul lins, V9A

Integrerade skyddsglasögon för skyddshjälm, gul lins, V9A

rating Inga omdömen
54-590

439 kr

(inkl. moms)

Pris per styck

Skickas inom 2-5 vardagar
3M™ Integrerade skyddsglasögon till skyddshjälm, V9 är våra skyddsglasögon med klar eller gul lins som är utformade för att fästas på 3M™ Skyddshjälmar och skydda mot partiklar och UV-strålning.
Skydda ögonen från partiklar och UV-strålning med 3M™ Integrerade skyddsglasögon för skyddshjälm, V9C. Våra skyddsglasögon har en klar lins med hållbara anti-scratch- och anti-fog-beläggningar som bidrar till att minimera såväl fysiska skador som imbildning. De är enkla att justera och fästa på 3M™ Skyddshjälmar. Deras unika utformning gör att de är enkla att skjuta in mellan hjälmen och hjässbygeln och har en tät passform mot ansiktet, vilket ger bästa möjliga skydd. Dessa skyddsglasögon är godkända enligt EN166.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Prishistorik

Malmbergs

Malmbergs Sverige började sin nuvarande verksamhet i början på -80 talet. De är idag en av de största med egen distribution och grossistförsäljning av elartiklar i Sverige. I vårt sortiment från Malmbergs hittar du bland annat lysrör, strålkastare, inom- och utomhusarmaturer, skensystem och kopplingsdetaljer så som kablar, strömbrytare, dimmer och andra tillbehör som kan behövas vid installation av lampor och belysning.