Kabelskydd Fot 22mm
  • −25%

PRISMATCHAD

Kabelskydd Fot 22mm

Kabelskydd Fot 22mm

rating Inga omdömen
Rabatten slutar om:
48-101

239 kr 319 kr −25%

(inkl. moms)

Pris per styck

Skickas inom 2-5 vardagar
Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):
Bredd
22 mm
Korrosivitetsklass
C5
Mått (HxDj)
73x70 mm
Material
Magnelis®
Robust kabelskyddsfot för bl.a golvgenomföringar som monteras utanpå de raka skydden vilket förenklar monteringen avsevärt!

Alla kabelskyddsdetaljer är ytbehandlade med Magnelis® som har överlägset korrosivitetsskydd, anpassade för vårt nordiska klimat, även i marina miljöer! En unik förmåga till självläkning i borrade hål, svetssömmar och snittytor, jämnare och finare ytstruktur och sist men inte minst – en väsentligt mindre påverkan på miljön. Utöver T-kors finns det även böjar, fötter och avslut som tillsammans skapar en snygg och enhetlig installation. Magnelis® är den enda magnesiumbeläggning som är godkänd av SITAC i den högsta korrosivitetsklassen C5.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Prishistorik

Malmbergs

Malmbergs Sverige började sin nuvarande verksamhet i början på -80 talet. De är idag en av de största med egen distribution och grossistförsäljning av elartiklar i Sverige. I vårt sortiment från Malmbergs hittar du bland annat lysrör, strålkastare, inom- och utomhusarmaturer, skensystem och kopplingsdetaljer så som kablar, strömbrytare, dimmer och andra tillbehör som kan behövas vid installation av lampor och belysning. 

Bredd
22 mm
Korrosivitetsklass
C5
Mått (HxDj)
73x70 mm
Material
Magnelis®