Laddboxhållare, 270x2 mm
  • −25%
Laddboxhållare, 270x2 mm

Laddboxhållare, 270x2 mm

rating Inga omdömen
Rabatten slutar om:
61-965

5 474 kr 7 299 kr −25%

(inkl. moms)

Pris per styck

2024-04-13
Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):
Färg
Mörkgrå
Vikt
10 kg
Laddboxhållare avsedd för montage på Ø 60 mm stolprör. Produkten är avsedd för matning av elkabel inuti stolpröret, inbyggd fördelningsplint för upp till 2x5G25 mm² elkabel för att enkelt kunna gå vidare. Från fördelningsplinten ansluts sedan respektive laddbox med 5G2,5 mm² gummikabel. Den kan enkelt förberedas separat genom att montera laddboxen och dra kablaget från spridningsplinten. Vid montage placeras lådan på det befintliga röret och huven med laddarna lyfts och hakas upp. Det är då enkelt att komma åt för att skruva fast matarledningarna i plinten. Hålbild för laddbox borras vid installation och är därför enkel att anpassa för olika laddboxar.

Levereras med DIN-skena för jordfelsbrytare och kan extra utrustas med ytterligare DIN skena för montage av till exempel WiFi-router eller 3G/4G modem och nätaggregat, allt ryms i lådan.

Tillverkad av svenskt stål och pulverlackad för högsta kvalitet.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Prishistorik

Malmbergs

Malmbergs Sverige började sin nuvarande verksamhet i början på -80 talet. De är idag en av de största med egen distribution och grossistförsäljning av elartiklar i Sverige. I vårt sortiment från Malmbergs hittar du bland annat lysrör, strålkastare, inom- och utomhusarmaturer, skensystem och kopplingsdetaljer så som kablar, strömbrytare, dimmer och andra tillbehör som kan behövas vid installation av lampor och belysning. 

Färg
Mörkgrå
Vikt
10 kg