Sara 230V Spotlight 3000K 5,5W 3-pack Vit IP44
Dimbar
Sara 230V Spotlight 3000K 5,5W 3-pack Vit IP44
Sara 230V Spotlight 3000K 5,5W 3-pack Vit IP44
Sara 230V Spotlight 3000K 5,5W 3-pack Vit IP44
  • Sara 230V Spotlight 3000K 5,5W 3-pack Vit IP44
  • Sara 230V Spotlight 3000K 5,5W 3-pack Vit IP44
  • Sara 230V Spotlight 3000K 5,5W 3-pack Vit IP44

Sara 230V Spotlight 3000K 5,5W 3-pack Vit IP44

rating Inga omdömen
55-166

519 kr

(inkl. moms)

Prishistorik
Skickas inom 2-5 vardagar

Liknande produkter

Sara 230V spotlight från Llit är en energisnål och dimbar spotlight med IP44-klassning. Sara har en ljusstyrka på 400 lumen och en färgtemperatur på 3000K. Denna spotlight har ett riktat ljus med en spridningsvinkel på 36 grader vilket gör att Sara passar lika bra i alla husets rum oavsett om du vill lysa upp ditt badrum eller kök. I detta paket ingår 3st Sara spotlight.

Sara spotlight har utbytbar frontring vilket innebär att du kan byta ut den vita frontringen till svart, mässingsfärgad eller borstad stål, dessa finner du under "Tillbehör".

Att dimra LED

Att dimra en LED-lampa ställer lite andra krav på din dimmer än när du dimrar en traditionell glödlampa. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta rätt kombination av LED-lampa och dimmer har vi genomfört tester av de vanligaste dimrarna på marknaden.

Denna modell är testad mot de vanligaste dimrarna på marknaden (se lista) med ett utmärkt resultat.

Dosdimrar:

Vriddimrar:

Om inte din dimmer finns med på listan kan vi inte garantera att kombinationen kommer att fungera. Vi rekommenderar då att du själv testar kombinationen.

I vissa fall krävs att inställningar görs på dimmern för att uppnå ett bra resultat. I vissa fall kan ett svagt brummande ljud förekomma från dimmer och/eller lampa. Detta är helt normalt och ett svagt brummande från dimmern förekommer ofta när man dimrar glödljus och halogen också, liksom från många andra elektroniska apparater. Under vissa omständigheter kan rummets egenskaper skapa resonans som förstärker det brummande ljudet.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Llitt

Hos Llitt finner du ett brett utbud av stilrena downlights där vi fokuserat på att ta fram ett sortiment av produkter som täcker dina behov.

Oavsett om du ska renovera badrum, kök, altan eller byta ut en gammal halogen-lampa mot ett mer energisnålt alternativ så har vi det som behövs. Med produkter i sortimentet med funktioner så som Dim-To-Warm, ställbar färgtemperatur på ljuset och möjlighet att montera direkt i isolering blir användningsområdena många, oavsett om du söker ett varmt eller kallt spotlightsken. Vi har även sett till att alla våra downlights är IP44/IP65-klassade för att göra det så enkelt som möjligt att kunna hitta den downlight som passar just dig och dina behov.

Vi har även valt att ta fram ett noga utvalt utbud av energieffektiv utomhusbelysning där du själv väljer ljuskälla för att det ska finnas något som passar just dig. Vi har allt från lite mindre väggarmaturer för entrén till ståtliga pollare med den gemensamma nämnaren att du alltid ska komma hem till ett behagligt ljussken. Här finner du utomhusarmaturer med både E27 och GU10 som ljuskälla i en mängd varianter och färger för att du ska kunna välja det som passar just dig. Vi vill att ditt hem ska kännas inbjudande och vi tror stenhårt på att det börjar med rätt belysning.

I vår serie med trädgårdsbelysning har vi valt att fokusera på lite mindre armaturer som gör stor skillnad på slutresultatet. Med noga utvalda tillbehör i form av extension-kablar eller en smartbox för dig som vill koppla upp även trädgårdsbelysningen mot ditt smarta hem har vi sett till att vi erbjuder det klassiska men även kollar framåt och nyttjar den teknik som finns idag. I denna serie ges du möjligheten att använda dig av modern teknik men behåller friheten med att kunna välja själv. Med bra materialval och höga IP-klassningar vill vi ge dig produkter som tåls att användas men varit noga med att inte tumma på designen utan kunna erbjuda ett stilrent och snyggt intryck.

Diameter (cm)
8,7 cm
Höjd (cm)
4,7 cm
Håltagning (mm)
68-78 mm
Inbyggnadsdjup
44 mm
Effekt (Watt)
5,5W
Sockel
Ej utbytbar
Ljusflöde (Lumen)
400 lm
Spänning (Volt)
230V AC
Kapslingsklass
IP44
Utomhusbruk
Nej
Garanti
2 år
Färgkategori
Vit
Ljuskälla
Inbyggd LED
Material
Plast
Dimbar
Ja
Färgtemperatur
3000K
Färgåtergivning
Ra80
Vinklingsbar
20°
Spridningsvinkel
38°
Vidarekoppling
Ja (2 kabelingångar)
Montering i isolering
Ej Godkänt
Energiklass (Ny)
F