Shellbark Koppar/Mässing LED WarmGlow 500lm 4,5W(41W)

rating Inga omdömen
24-530

399 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 2-7 dagar

Rätt ljus för rätt tillfälle – från ljust och funktionellt till varmt och behagligt. Med Philips Shellbark WarmGlow infälld spot kan du dimra till rätt ljusstyrka – från funktionell belysning med mycket ljus till en varm och inbjudande atmosfär för en mysig stund. 

Den integrerade LED-teknologin är en unik Philips-lösning som gör att ljuset tänds direkt, med optimalt ljusflöde som får färgerna i ditt hem att se mer levande ut.

Utöver den vanliga 2 års garantin på lampan erbjuder Philips 5 års garanti på LED-systemet, dvs. lampans LED-modul och driftdon. 

Ljus kan ha olika färgtemperaturer och det mäts i en enhet som kallas kelvin (K). Lampor med ett lågt kelvintal ger ett varmt och behagligt ljus, medan de med högre kelvintal har ett kallt, mer uppiggande ljus. Just den här Philips-lampan ger ett varmvitt ljus för en trivsam atmosfär. 

Den här Philipsarmaturen innehåller den senaste LED-teknologin och kan användas med de flesta dimrar – antingen med den du redan har eller med andra modeller. 

En ljuskälla att lita på. De integrerade LED-lamporna som används i den här Philips LED-lampan, varar upp till 30 000 timmar (motsvarar 30 år, baserat på en genomsnittlig användning på 3 timmar/dag med minst 13 000 tändningar/släckningar). 

Med Philips LED-lampor får du perfekt belysning i hemmet utan att behöva oroa dig för underhåll och lampbyten.

Armaturen är designad efter de senaste trenderna och livsstilarna för att lätt smälta in i din inredning och skapa stämningen du letar efter. Vardagsrummet är hjärtat i de flesta hem och den plats där familjen samlas för att slappna av eller umgås med gäster. Belysningen i vardagsrum och sovrum måste vara flexibel och lätt att justera beroende på användningen under dagen. Om du noga placerar ut ljuskällor och experimenterar med olika lager ljus kan du skapa en rymlig känsla och få rummet att kännas varmt och inbjudande. 

Lampan är tillverkad i lager av material med mönster av hög kvalitet och överlägsen finish. Det garanterar en stabil och hållbar produkt som kommer att förbättra ditt hem i många år framöver. 

WarmGlow dimbar. Skapad för att ge kvalitetsdimring så att du kan skapa rätt stämning för alla tillfällen, ju mer du dämpar blir det en varmare atmosfär.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Philips Lighting

Philips Lighting är en av världens största leverantörer av hemelektronik och i vårt sortiment från Philips Lighting hittar du allt från ljuskällor till Disney barnlampor och badrumslampor. Alla produkter är i hög kvalitet och Philips Lighting ger därför hela 5 års garanti på många av sina armaturer med inbyggd LED. Välj och vraka mellan massor av produkter och känn dig trygg med att du köper en lampa  från ett välkänt varumärke som står för hög kvalitet till ett bra pris.

Längd/Bredd (cm)
9 cm
Djup (cm)
9 cm
Håltagning (mm)
70mm
Inbyggnadsdjup (mm)
50mm
Effekt (Watt)
4,5 W
Motsvarar (Watt)
41 W
Ljusflöde (Lumen)
500 lm
Spänning (Volt)
230V AC
Energiklass
A+
Kapslingsklass
IP20
Garanti
5 år
Produktfärg
Koppar/mässing
Färgkategori
Koppar
Ljuskälla
Inbyggd LED
Dimbar
Dim to Warm
Färgtemperatur
varmvit
Livslängd
30000 h
Isolationsklass
Klass II (Dubbelisolerad)