Taklampor

Taklampor

Underkategorier
Visar 97 - 144 av 1245 produkter

Taklampor

En av de mest älskade och hatade inredningsdetaljerna måste ju ända vara taklampan. En taklampa kan lyfta ett rum och skapa stämning, samtidigt som en taklampa som är felplacerad kan få ett rum att se mindre ut och ge ett obehagligt ljus som inte är rätt för rummet den hänger i.

Nu vill vi såklart inte skrämma någon och säga att det ...

Taklampor

En av de mest älskade och hatade inredningsdetaljerna måste ju ända vara taklampan. En taklampa kan lyfta ett rum och skapa stämning, samtidigt som en taklampa som är felplacerad kan få ett rum att se mindre ut och ge ett obehagligt ljus som inte är rätt för rummet den hänger i.

Nu vill vi såklart inte skrämma någon och säga att det är omöjligt att hitta rätt taklampa, för det är verkligen inte hopplöst, än om det ibland känns som att letandet efter den perfekta taklampan aldrig tar slut.

Så vad är det då som gör valet av rätt taklampa så svårt? Det kan vara det faktum att utbudet av taklampor är så stort att det lätt blir överväldigande. Det kan också vara delade meningar där hemma, varpå en av er tycker att plafonder är det enda rätta, medan du är mer inne på spotlights?

Oavsett vad det är finns vi på Ljustema här för att hjälpa dig hitta rätt taklampa till ditt hem. Det är trots allt en så pass viktig detalj i inredningen som samtidigt har en stor roll i ditt vardagliga liv. Vill du få ut det mesta av din taklampa rekommenderar vi att installera dimmer, så att du kan justera styrkan på ljuset i rummet beroende på tillfälle. När du städar till exempel, vill du såklart kunna se vad du sysslar med, vilket betyder att du vill kunna tända upp ordentligt i rummet, medan du tvärt om fram mot kvällen och filmstunden vill dimma ner belysningen för en mysigare atmosfär.

Samma sak gäller med årstider. Under vintern önskar vi mer ljus och låter då taklamporna jobba mer, vilket betyder att det underlättar om man kan variera ljusstyrkan beroende på tidpunkt.

Så, vad är det då bäst att välja för taklampa? Plafond, pendel eller spotlights? Tänk vad bra det hade varit om det funnits ett svar på vilken taklampa som passar bäst i vilket rum. Nu gör det ju inte det, då det beror på takhöjd, rum och personliga preferenser.

Men det härliga är att det alltid finns undantag, vilket gör valet av taklampa så himla spännande och roligt!

Ta låg takhöjd som exempel. Det är många som menar att det bara går att använda taklampor som plafonder i rum med lågt i tak, men det stämmer ju såklart inte. Taklampor idag behöver inte hänga centrerat, mitt i taket utan hänger helt rätt i ett hörn, eller ovanför ett bord i utkanten av rummet. På så sätt fungerar takpendlar alldeles utmärkt i rum som har lågt i tak. Detsamma gäller med rum som har enastående rymd och högt i tak. Många kan känna att en plafond skulle försvinna och se alldeles för litet ut i ett rum med högt i tak, men det kan faktiskt ge ett riktigt modernt och trendigt intryck, så länge du väljer att gå på en liten större modell.

Var inte rädd för att komplettera taklampan med ytterligare lampor. En snygg takpendel ger ett snyggt allmänt ljus, men har du ett större rum kan det vara en idé att sätta upp några riktbara spotlights i taket som kompletterande ljus på bokhyllor och tavlor.

Hos oss på Ljustema hittar du taklampor för alla rum i huset tack vare vårt breda sortiment från kända varumärken som Belid, By Rydéns, Markslöjd, Herstal och många fler.

Oavsett om du föredrar moderna eller klassiska taklampor hittar du garanterat vad du söker hos oss då vi erbjuder taklampor i alla färger och diverse material. Favorittaklamporna hos oss just nu går i trendiga material som koppar, krom och mässing som passar bra i husets alla rum. Vi älskar också taklampor i textil som verkligen passar perfekt som taklampa i sovrummet, lekrummet och självklart i vardagsrummet.

Vi har snygga, exklusiva och prisvärda taklampor för alla smaker och hem!

Glöm inte att komplettera din nya taklampa med rätt ljuskälla. Vi rekommenderar LED-lampor som har en lång hållbarhet, låg energiförbrukning och dessutom blir ljuskällor med LED inte för varma. Vi på Ljustema hjälper gärna dig hitta rätt taklampa och ljuskälla som passar dina önskemål!

Mindre
Mer


Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdömen: 5818st
Nöjd
rating
Tog två dagar innan lamporna skickades men annars hela fina och rätt sort. Nöjd!
Magnus Erik Leonard D. 2018/12/11
Lampfot
rating
Fina lampor , snabb leveranse
Görild Merethe W. 2018/12/11
lev
rating
perfekt lev.
Roland Harry R. 2018/12/11
Bravo
rating
Mycket snabbt jobbat
Linnéa Madeleine E. 2018/12/10
Nöjd
rating
Snabb leverans och paketet var väl emballerat! Lysröret jag beställde funka galant. Ingenting att klaga på!
Anna Matilda L. 2018/12/10
Seriös återförsäljare och kvalité
rating
Insatta i produkterna de säljer. Snabb leverans och stort utbud!
Jens Carl Henrik K. 2018/12/10
Nöjd
rating
Snabb leverans, bra service.. inget att klaga på!
Nils Ingvar J. 2018/12/10
Ljustema
rating
Mycket enkelt att handla och snabb leverans. Rekommenderas.
Leif Erik A. 2018/12/10
Service
rating
Kanon!
Meta Å. 2018/12/10
Lång leveranstid
rating
Sambon har beställt en till lampa samma kväll. Vi har ännu inte fått den. Mer än 10 dgr har gått. En julstjärna.... Och hi är redan i andra advent nu.
Vanja B. 2018/12/10
leverans
rating
Perfekt
Alf Tore F. 2018/12/10
Siracusa Badrumslampa IP44
rating
Helt nöjd.
Ann Birgitta M. 2018/12/10
Nöjd
rating
Bra servic
Siv Helena T. 2018/12/10
Se ovan.
rating
Se ovan
Maria Katarina J. 2018/12/10
Ljustema
rating
Rörig hemsida. Långsam leverans.
Rolf Anders Tommy R. 2018/12/10
Enkelt och smidigt
rating
Köpet hos er var enkelt och smidigt att göra. Jag är nöjd!
Marita Lis-Beth K. 2018/12/10
Snabb leverans
rating
Snabb leverans men minus för fraktkostnaden.
Malin Ingrid Therese W. 2018/12/10
Bra och snabb leverans
rating
Fungerade snabbt och smidigt.
Maria Helena Ö. 2018/12/10
Leverans
rating
Allt OK
Rolf Allan J. 2018/12/10
Kvalitet
rating
Stort sortiment med bra priser och snabb frakt.
Petra Elsa Therese L. 2018/12/10
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.