Bordslampa

Bordslampa

Underkategorier
Visar 49 - 96 av 975 produkter

Bordslampor

Att inreda sitt hem är ibland en utmaning och det finns mycket som påverkar varje beslut. Oavsett vilken stil du inreder med, om det så är modernt, shabby chic, avskalat och skandinaviskt eller varmt och mysigt är belysningen en stor del av hur du uppnår rätt känsla i rummet. Att man bör ha en allmänbelysning i varje rum är du såkla...

Bordslampor

Att inreda sitt hem är ibland en utmaning och det finns mycket som påverkar varje beslut. Oavsett vilken stil du inreder med, om det så är modernt, shabby chic, avskalat och skandinaviskt eller varmt och mysigt är belysningen en stor del av hur du uppnår rätt känsla i rummet. Att man bör ha en allmänbelysning i varje rum är du såklart redan medveten om, men du kanske har glömt att några bordslampor här och var kan skapa en hemtrevlig atmosfär utan större ingrepp i övrig inredning. Om du går i tankarna att köpa ny soffa, måla om eller köpa nya gardiner kan vi med glädje meddela att det ibland räcker att bara byta ut några lampor för att helt transformera ett rum.
En bordslampa, precis som ordet antyder, är en lampa som gör sig bäst på ett bord, och lyser upp närmsta området omkring sig. Självklart gör sig bordslampor vansinnigt bra i fönstret, på ett sidobord och på skrivbordet också, vilket är en av anledningarna till att det är en så fantastiskt mångsidig inredningsdetalj som lätt flyttas omkring när du vill piffa till i ett nytt rum, eller helt enkelt är trött på att ha samma bordslampan ståendes på samma ställe allt för länge.

Vi på Ljustema älskar bordslampor och rekommenderar starkt att ha åtminstone en i varje rum för att på ett enkelt sätt kunna justera belysningen för varje tillfälle.

En nättare bordslampa gör sig väldigt bra på sängbordet och dubblerar då samtidigt som läslampa. Extra snyggt är det med bordslampor i mässing, krom och marmor till sovrummet då dessa ger ett intryck av lugn samtidigt som de andas stil och trendighet.

För en mer ombonad känsla, både i sovrum, hall, vardagsrum och matrum kan en bordslampa med en snygg lampskärm i tyg vara att föredra då de både är ursnygga, men de ger också ett enkelt sätt att ta in en snygg, ljuddämpande och hemtrevlig känsla i rummet tack vare tyget på skärmen som dessutom ger ett härligt och behagligt ljus.

Hos oss hittar du bordslampor för alla rum. Till barnrummet har vi trendiga bordslampor i roliga former och härliga färger. Till kontoret, där du gör bäst i att välja en mer riktad belysning för att på så sätt underlätta arbetet vid skrivbordet, kan vi erbjuda bordslampor utformade för just precis skrivbord, vilket som sagt, är att rekommendera.

Är du osäker på vilken bordslampa som passar bäst hemma hos dig är det bara att höra av dig till oss, så kommer vi gärna med tips och idéer, än om det faktiskt är svårt att välja fel bordslampa. Det går jättebra att mixa och matcha inredningsstil med stil på lampa då en stor klassisk bordslampa med porslinsfot gör sig precis lika bra i det stora avskalade hemmet som i den lilla mysiga stugan. I inredning är kontraster väldigt snyggt och du skapar enkelt snygga och välbetänkta kontraster som uppdaterar ditt hem på nolltid genom att byta stil på bordslampan i fönstret, tvbänken eller på byrån.

Hos oss hittar du bordslampor i flera olika utföranden, modeller, material och färger. Med allt från klassiska bordslampor med fot i glas och porslin, till moderna favoriter i vitt, svart, borstat stål och koppar.

Vill du sätta din egen prägel på din bordslampa kan du köpa separata lampfötter och lampskärmar och på så sätt kan du också uppdatera befintliga bordslampor i ditt hem genom att enkelt bara byta ut skärm eller fot mot något nytt och spännande.

Du hittar en bra blandning av exklusiva och prisvärda bordslampor från kända varumärken som Markslöjd, Belid, By Rydéns och många fler här hos oss. Vi erbjuder såklart även kompletterande ljuskällor i LED så att din nya bordslampa lyser längre, med ett behagligt ljus utan att bli för varm.

Att köpa nya bordslampor ska vara en rolig process som också ska få ta sin tid. Tänk över ditt val ett par gånger, ta in inspiration från tidningar, hemsidor och bloggar eller hör av dig till oss. Vi vill att varje hem ska vara det bästa det kan vara och med snygga, trendiga eller klassiska bordslampor i varje rum blir det svårt att misslyckas.

Mindre
Mer


Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdömen: 5559st
Mycket bra
rating
Inga problem med reklamation.Fick nya lampor utan minsta problem
Kristoffer Edwin K. 2018/11/18
bra
rating
bra
Johan Christian L. 2018/11/17
Toppen
rating
Väldigt nöjd med min order. Mycket fint och bra priser..
Emelie Josefin W. 2018/11/17
lurad
rating
urdåligt bemötande
Kerstin Sonja M J. 2018/11/17
Ljusnät
rating
helt perfekt för oss !H
Lars Torvald K. 2018/11/17
Perfekt
rating
Snabb leverans av bra varor
Rose-Marie E. 2018/11/17
BRA SIDA
rating
BRA UTBUD BRA PRISER
Ulla J. 2018/11/17
Superbra!!
rating
Snabb leverans och fina saker, kommer säkert att beställa från er igen i framtiden.
Frida Sofia O. 2018/11/16
Mycket nöjd!!
rating
Mycket bra bemötande i detta garantiärende, snabb handläggning!! Var aldrig något problem med att få ersättnings produkt... för den skadade varan!!!
Laila Carina R. 2018/11/16
Leverans
rating
Utmärkt leverans och bra förpackad vara!
Louise Madeleine S. 2018/11/16
Bemötande
rating
Otroligt vänligt och hjälpsamt bemötande
Anne-Marie Helena Kim V. 2018/11/16
Mycket nöjd
rating
snabb service och bra varor
Monica l. 2018/11/15
Nöjd
rating
Snabb korrekt leverans. Möjligheten till fakturabetalning är bra med tanke på säkerheten.
Kent Göran H. 2018/11/15
Leverans
rating
Har inte fått lev,...
Bernt Inge Göran S. 2018/11/15
Leverans
rating
Snabb
Berit Ann-Catrin C. 2018/11/15
Neonslang
rating
Mycket trevligt bemötande i detta garantiärende. Det var aldrig något problem med att få en ersättning för den skadade produkten....
Ambjörn L. 2018/11/15
SuperDuper
rating
Den enda ljusleverantör jag behöver
Hans B. 2018/11/14
Lätt att lägga beställning
rating
Mycket nöjd
Ingela Cecilia L. 2018/11/14
Mycket bra!
rating
Enkel sida. Lätt att hitta, beställa och betala. Mycket snabb leverans!
Christer Martin M. 2018/11/14
Reservlampa E5
rating
Snabb leverans och bra pris.
Johan Bertil S. 2018/11/14
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.