Filter+

Tillverkare

Dimbar

Utomhusbruk

Kapslingsklass

Kategorier

Återställ

Filtrera på pris

135 kr - 2460 kr

Fjärrströmbrytare & Trådlös strömbrytare

Vi lagerför ett stort utbud av trådlösa Sändare, Mottagare och Fjärrströmbrytare från välkända Nexa. Mottagare för trådlös dimring av led lampor och styrning av belysning. Söker du en trådlös strömbrytare, en trådlös rörelsevakt eller ett trådlöst skymningsrelä? Hos oss hittar du det senaste i sortimentet är Nexa Gateway som kopplar alla Nexa produkter till mobilen eller datorn, smidigt och smart!

Underkategorier

Sändare

Under sändare har vi alla fjärrströmbrytare som skickar ut en signal. För att styrningen ska fungera behövs även en trådlös mottagare som du hittar under kategorin ”mottagare”. Alla våra trådlösa produkter kommer från välkända Nexa och vi har dessutom smidiga paket du kan köpa med både sändare och mottagare vilket gör ditt köp snabbt och smidigt. 

Mottagare

Under mottagare hittar du våra produkter som tar emot en signal. För att styrningen ska fungera behövs även en sändare, som du såklart hittar under kategorin ”sändare”. Alla våra trådlösa produkter kommer från Nexa och vi har dessutom färdiga paket du kan köpa med både sändare och mottagare vilket gör ditt köp snabbt och smidigt.

Paket

Här hittar ni kompletta paket med både mottagare och sändare.

Wifi

Nu kan du styra ditt hem trådlöst, med din dator, Iphone eller Android telefon – du behöver inte ens vara hemma.

1 - 10 av 10 produkter
1 - 10 av 10 produkter
Trustpilot