Med denna fjärr kan man dimra Teralites 230V Led strip trådlöst. Fjärrkontrollen har 3st knappar. Dimra upp, Dimra ner och Av/På. Klarar upp till 115w vilket blir 10m av 10w/m slingan eller 30m av 2,5w/m & 3,5w/m slingorna. Mottagaren är inte kapslad och måste monteras i ett torrt utrymme.

OBS! Denna produkt måste monteras i en kapsling då det är öppna plintar!

RF= Radiofrekvens, du kan rikta fjärrkontrollen åt vilken riktning du vill upp till 50m från mottagaren.

Programmering av fjärrkontroll
Fjärrkontrollen är förprogrammerad mot kontrollern vid leverans. Varje fjärrkontroll har ett unikt ID vilket innebär att man kan ha flera fjärrkontroller och mottagare bredvid varandra utan att det stör. En fjärrkontroll kan dock inte styra flera mottagare.

Köp till passande plastkapsling. Se under "Köp till"

Klicka här för att lämna ett omdöme

Dimmer med fjärrkontroll för 230V LED STRIP
rating 5 5 0.5
Fungerar bra
reglering
rating 5 5 0.5
fungerar som utlovat
Dimmer
rating 5 5 0.5

Funkar bra. Vore trevligt om det fanns lämplig låda för inbyggnad till den.

Svar:

Hejsan

Det finns en lämplig låda för inbyggnad av dimmern vid behov av kapsling du hittar den här: Kapsling

TeraLite LED

TeraLite är ljustema.se's egna varumärke och det var med TeraLite vår resa började år 2010. Namnet bygger på en förkortning och sammansättning av våra ägares namn, Tedd och Rasmus. Intresset för att få fram bra produkter i LED, så som LED-Spotlights, LED-strålkastare och LED-stripes (LED-slingor) kom för snart tio år sedan och efter många resor till Kina för besök på mässor och inspektion av fabriker fann de produkter med kvalitet hög nog att sätta sin egen logga på. Vi är väldigt stolta över vårt utbud och jobbar ständigt med att upprätthålla kvalitet och följa med i utvecklingen för förbättringsmöjligheter av våra produkter. Vi är idag en av väldigt få leverantörer som säljer 230V LED-slinga på metervara, komplett med anslutningskabel, både till privatpersoner och till återförsäljare, installatörer samt grossister. För att se hela TeraLite's sortiment live hälsar vi dig varmt välkommen till vår butik på Bergavägen 4 i Helsingborg.

Längd/Bredd (cm)
11 cm
Höjd (cm)
2,7 cm
Djup (cm)
4,2 cm
Effekt (Watt)
Max 115W
Spänning (Volt)
230V AC
Kapslingsklass
IP20
Utomhusbruk
Nej
Garanti
2 år
Dimbar
Ja
Märkström (mA)
500mA