LEDstripes 10cm CUT Ultra Bright 230V 20W/m Kallvit
  • −30%
LEDstripes 10cm CUT Ultra Bright 230V 20W/m Kallvit
LEDstripes 10cm CUT Ultra Bright 230V 20W/m Kallvit
  • LEDstripes 10cm CUT Ultra Bright 230V 20W/m Kallvit
  • LEDstripes 10cm CUT Ultra Bright 230V 20W/m Kallvit

LEDstripes 10cm CUT Ultra Bright 230V 20W/m Kallvit

rating Inga omdömen
24-198

20 kr 29 kr Spara −30%

(inkl. moms)

Leverans inom 1-2 dagar

Liknande produkter

Vår populära LED stripes matas direkt med 230V och ingen transformator behövs! LED stripen går att köra i längder på max 10m. Denna modell går att få i mer exakta längder då den är delbar var 10:e cm, priset gäller alltså per decimeter. Montering av anslutning och ändstycke ingår i priset.

Ultrabright modellen är extra ljusstark, populär att använda i skyltar eller för att lysa upp ytor.

Tänk på att denna typ av LED belysning inte klarar att vara tänd dygnet runt. Vi rekommenderar max 10h tänd och sedan en paus på minst 30min för att få en bra livslängd. Detta gäller generellt för alla typer av LEDstripes och LEDslingor då de inte har någon inbyggd kylning.

Ifall stripen ska delas i olika längder skrivs det i meddelandefältet när du kommer till kassan. Observera att priset på LED stripen är per decimeter. Ledstripen kan du montera upp med clips eller 1m plastprofiler. Dessa säljs separat.

Vill man inte använda sig av stickkontakten går det bra att klippa bort denna och ansluta kabeln med fast anslutning eller förlänga kabeln till närmsta vägguttag. Likriktaren (klumpen på kabeln) måste dock alltid vara inkopplad före ledstripen. Måtten på likriktaren är LxBxH 80x28x19mm. Anslutningskabeln är totalt 50cm lång. Om man vill klippa av den går det att göra det både före och efter likriktaren. Likriktaren måste dock alltid kopplas in igen (tex i en kopplingsdosa). Tänk på att det inte går att sätta en strömbrytare mellan likriktare och strip då likriktaren måste ha belastning när dem är inkopplad.

Klicka här för att lämna ett omdöme

TeraLite LED

TeraLite är ljustema.se's egna varumärke och det var med TeraLite vår resa började år 2010. Namnet bygger på en förkortning och sammansättning av våra ägares namn, Tedd och Rasmus. Intresset för att få fram bra produkter i LED, så som LED-Spotlights, LED-strålkastare och LED-stripes (LED-slingor) kom för snart tio år sedan och efter många resor till Kina för besök på mässor och inspektion av fabriker fann de produkter med kvalitet hög nog att sätta sin egen logga på. Vi är väldigt stolta över vårt utbud och jobbar ständigt med att upprätthålla kvalitet och följa med i utvecklingen för förbättringsmöjligheter av våra produkter. Vi är idag en av väldigt få leverantörer som säljer 230V LED-slinga på metervara, komplett med anslutningskabel, både till privatpersoner och till återförsäljare, installatörer samt grossister. För att se hela TeraLite's sortiment live hälsar vi dig varmt välkommen till vår butik på Bergavägen 4 i Helsingborg.

Längd/Bredd (cm)
1,4 cm
Höjd (cm)
0,8 cm
Sladdlängd (m)
0,5 m
Färg på sladd
Vit
Effekt (Watt)
20W/m
Motsvarar (Watt)
120W
Ljusflöde (Lumen)
2000 lm
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Ingen strömbrytare
Energiklass
A+
Kapslingsklass
IP44
Utomhusbruk
Ja
Garanti
2 år
Produktfärg
Vit/Transparent
Färgkategori
Vit
Dimbar
Nej
Färgtemperatur
6000K
Livslängd
35000 h
Färgåtergivning
80Ra
Isolationsklass
Klass II (Dubbelisolerad)
Arbetstemperatur
-20° - +60°