LED-Ropelight Blå, 3w/m 230V IP44, metervara Större

LED-Ropelight Blå, 3w/m 230V IP44, metervara

21-145

Ny

99 kr

inkl moms

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

OBS! Anslutningskabel för Ropelight måste köpas till. Vi säljer ej ropelight utan anslutning. Se länk längre ner.

Denna ropelight är rund och avger ett blått ljus i alla riktningar.

Ropelight matas direkt med 230V och ingen transformator behövs. Finns i 4 färger, välj mellan röd, blå, kallvit och varmvit. Slingan är dimbar med en vanlig dimmer och går att köra i längder upp till 45m. Önskas speciell längd? Vi kan dela upp slingan i hela metrar, montering av anslutning och ändstycke ingår, dock köpes dessa separat. Önskad längd skrivs i meddelandefältet när du kommer till kassan. Observera att priset på ropelighten är per meter.

Tänk på att denna typ av LED belysning inte klarar att vara tänd dygnet runt. Vi rekommenderar max 10h tänd och sedan en paus på minst 30min för att få en bra livslängd. Detta är gäller generellt för alla typer av LEDstripes och LEDslingor då de inte har någon inbyggd kylning.

Ropelighten är inte vattentät i anslutning och ände men håller IP44 vilket innebär att den är vattentålig.

Vill man inte använda sig av stickkontakten går det bra att klippa bort denna (efter omvandlaren) och ansluta kabeln med fast anslutning eller förlänga kabeln till närmsta vägguttag. Anslutningskabeln är 180cm lång.

Plastclips och plastprofiler finns att köpa till som tillbehör.

ANSLUTNINGSKABEL FÖR Ropelight 230V 

måste köpas till för att ropelighten ska fungera!

Specifikationer

Diameter (cm)1,2 cm
Effekt (Watt)3W/m
KapslingsklassIP44
UtomhusbrukJa
Garanti2 år
ProduktfärgTransparent
FärgkategoriTransparent
DimbarJa
Livslängd5000 h

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.