Anslutningskabel för LED-Neonslang Rund 230V
Anslutningskabel för LED-Neonslang Rund 230V

Anslutningskabel för LED-Neonslang Rund 230V

rating Visa 3 omdömen
Betyg: 5/5 - Antal omdöme: 3
21-439

99 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 1-2 dagar

Liknande produkter

Anslutningskabel måste köpas till för att LED-Neonslang Rund ska fungera. Denna monteras alltid av oss i samband med köpet. Monteringskostnaden ingår i priset.

Kabeln är vit och 50cm lång. För inom- och utomhusbruk. Kan kopplas till max 25m neonslang. Anslutningskabel består av ett kit med startkabel, stift och ändplugg.

Anslutningskabeln har en likriktare mitt på kabeln som omvandlar 230V AC till 230V DC.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Del av en ljusslang till vår flaggstång
rating 5 5 0.5
Blev riktigt bra, jag är helnöjd med deras service och bemötande i butiken.
Neonslang
rating 5 5 0.5
Mycket trevligt bemötande i detta garantiärende. Det var aldrig något problem med att få en ersättning för den skadade produkten. Mvh Ambjörn
Anslutningskabel för LED-Neonslang Rund 230V
rating 5 5 0.5
Har inte hunnit testa ännu, men ser helt ok ut!

TeraLite LED

TeraLite är ljustema.se's egna varumärke och det var med TeraLite vår resa började år 2010. Namnet bygger på en förkortning och sammansättning av våra ägares namn, Tedd och Rasmus. Intresset för att få fram bra produkter i LED, så som LED-Spotlights, LED-strålkastare och LED-stripes (LED-slingor) kom för snart tio år sedan och efter många resor till Kina för besök på mässor och inspektion av fabriker fann de produkter med kvalitet hög nog att sätta sin egen logga på. Vi är väldigt stolta över vårt utbud och jobbar ständigt med att upprätthålla kvalitet och följa med i utvecklingen för förbättringsmöjligheter av våra produkter. Vi är idag en av väldigt få leverantörer som säljer 230V LED-slinga på metervara, komplett med anslutningskabel, både till privatpersoner och till återförsäljare, installatörer samt grossister. För att se hela TeraLite's sortiment live hälsar vi dig varmt välkommen till vår butik på Bergavägen 4 i Helsingborg.

Längd/Bredd (cm)
50 cm
Färg på sladd
Vit
Spänning (Volt)
230V AC
Strömbrytare
Ingen strömbrytare
Kapslingsklass
IP44
Utomhusbruk
Ja
Garanti
2 år
Dimbar
Ja