Klämlampor

Klämlampor

Visar 1 - 3 av 3 produkter
 • Flex Skrivbordslampa LED 5W Flex Skrivbordslampa LED 5W
  Leverans inom 1-5 dagar
  Markslöjd
  Flex Skrivbordslampa LED 5W
  14-129

  Tuff skrivbordslampa i färgad metall och krom. Lampan fästs enkelt och fräckt med sin klämma på skrivbordskanten och med sin justerbara hals ger den ljus precis där du vill ha det! Skrivbordslampan finns i två färger, välj mellan svart och vit.

  359 kr
 • Snake Clip Bordslampa LED Snake Clip Bordslampa LED
  Leverans inom 1-5 dagar
  Markslöjd
  Snake Clip Bordslampa LED
  16-445

  Bordslampan finns i två olika färger, välj mellan vit och svart.

  519 kr
 • Versa Vägglampa / Läslampa LED Versa Vägglampa / Läslampa LED
  Leverans inom 1-2 dagar
  Rendl
  Versa Läslampa med klämma, LED
  12-274

  Stillig vägglampa i LED med gåshals. Denna läslampa fäster du enkelt på bord med klämman. Observera att bordsskivan maximalt får ha en tjocklek på 2,5cm

  895 kr

Här hittar du funktionella klämlampor som är utmärkta att använda på platser där det inte finns någon avlastningsyta. Kläm enkelt fast lampan i sänggaveln, på skrivbordet eller på en spegel och få en snygg och praktisk belysning där du behöver det! Många av våra klämlampor har inbyggd LED för lång livslängd och låg energiförbrukning. Välj mellan välkända varumärken som Markslöjd, Texa Design, Rendl och Cottex. 

Trustpilot
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.