Filter+

Tillverkare

Integrerad LED

Utomhusbruk

Välj Färg

Kapslingsklass

Filtrera på pris

45 kr - 435 kr

System Startrading Decor

System Decor är vårt bassystem med kopplingsbara slingor, enkelt att använda och även lämpligt inomhus. De tunna, slanka kablarna finns både i vitt och svart utförande. Ljusstyrkan kan anpassas med dimmern som går att köpa till. Användaren behöver endast tänka på det totala antalet lampor. För enkla och smäckra dekorationer, välj System Decor.

Läs mer Stäng
1 - 12 av 12 produkter
 • 299 kr Leverans inom 1-5 dagar

  Star Trading

  Superfin ljusgardin i LED och i smäckert utförande. Ljusgardinen är utbyggbar tillsammans med andra slingor från Decor systemet. Gardinen finns i vamvit och neutralvit. Ljusgardinen kräver en Sytem Decor transformator START 14.4VA, köpes separat. Observera att den varmvita ljusslingan har svart kabel och den neutralvita ljusslingan har transparent kabel,...

  299 kr
  Leverans inom 1-5 dagar
 • 169 kr Leverans inom 1-2 dagar

  Star Trading

  Transformator som passar till alla produkter i belysningssystemet Sytem Decor.

  169 kr
  Leverans inom 1-2 dagar
 • 339 kr Leverans inom 1-2 dagar

  Star Trading

  Superfin ljusnät i LED och i smäckert utförande. Ljusnätet är utbyggbar tillsammans med andra slingor från Decor systemet. Nätet finns i vamvit och neutralvit. Ljusnätet kräver en Sytem Decor transformator START 14.4VA, köpes separat. Observera att den varmvita ljusslingan har svart kabel och den neutralvita ljusslingan har transparent kabel, detta...

  339 kr
  Leverans inom 1-2 dagar
 • 99 kr Leverans inom 1-2 dagar

  Star Trading

  Dimmer som enkelt kopplas på och passar alla produkter i System Decor. Dimmern kopplas på efter transformatorn sedan vidare till slingan. På dimmern sitter en ratt som du enkelt dimrar upp och ner med. Observera att dimmerslingan endast finns i transparent färg.

  99 kr
  Leverans inom 1-2 dagar
 • 79 kr Leverans inom 1-5 dagar

  Star Trading

  10 meters förlängningskabel till System Decor belysningssystem. Förlängningskablen finns i två färger, välj mellan svart och transparent.

  79 kr
  Leverans inom 1-5 dagar
 • 429 kr Leverans inom 1-2 dagar

  Star Trading

  Superhärlig LEDljusslinga i smäckert utförande. Ljusslingan är utbyggbar tillsammans med andra slingor från Decor systemet. Ljusslingan finns i vamvit och neutralvit. Slingan är komplett med en 24V System Decor transformator. Observera att den varmvita ljusslingan har svart kabel och den neutralvita ljusslingan har transparent kabel, detta gäller hela...

  429 kr
  Leverans inom 1-2 dagar
 • 299 kr Leverans inom 1-2 dagar

  Star Trading

  Superfin istappsslinga i LED och i smäckert utförande. Ljusslingan är utbyggbar tillsammans med andra slingor från Decor systemet. Ljusslingan finns i vamvit och neutralvit. Ljusslingan kräver en Sytem Decor transformator START 14.4VA, köpes separat. Observera att den varmvita ljusslingan har svart kabel och den neutralvita ljusslingan har transparent...

  299 kr
  Leverans inom 1-2 dagar
 • 59 kr Leverans inom 1-2 dagar

  Star Trading

  Avdelare till System Decor belysningssystem. Förlängningskablen finns i två färger, välj mellan svart och transparent.

  59 kr
  Leverans inom 1-2 dagar
 • 219 kr Leverans inom 1-2 dagar

  Star Trading

  Härlig LEDljusslang i smäckert utförande. Ljusslangen är utbyggbar tillsammans med andra slingor från Decor systemet. Ljusslangen finns i vamvit och neutralvit. Slangen kräver en Sytem Decor transformator START 14.4VA, köpes separat.

  219 kr
  Leverans inom 1-2 dagar
 • 349 kr Leverans inom 1-2 dagar

  Star Trading

  Superfin istappsslinga i LED och i smäckert utförande. Istappsslingan är utbyggbar tillsammans med andra slingor från Decor systemet. Istapparna finns i vamvit och neutralvit. Istappsslingan kräver en Sytem Decor transformator START 14.4VA, köpes separat.

  349 kr
  Leverans inom 1-2 dagar
 • 149 kr Leverans inom 1-2 dagar

  Star Trading

  Ljusslinga System Decor EXTRA 5m LED kan du enkelt koppla ihop med andra slingor från system Decor. Observera att denna ljusslinga ej är komplett med transformator. Ljusslingan finns i vamvit och neutralvit. 

  149 kr
  Leverans inom 1-2 dagar
 • 299 kr Leverans inom 1-5 dagar

  Star Trading

  Superfin istappsslinga i LED och i smäckert utförande. Ljusslingan är utbyggbar tillsammans med andra slingor från Decor systemet. Ljusslingan är i vamvit. Ljusslingan kräver en Sytem Decor transformator START 14.4VA, köpes separat.

  299 kr
  Leverans inom 1-5 dagar
1 - 12 av 12 produkter