Solcellsbelysning - Solcellslampa

Solcellsbelysning - Solcellslampa

Visar 49 - 96 av 142 produkter

Solcellslampor

Att använda sig av solcellslampor i trädgården har flera olika fördelar vilket gör den till en stor favorit hos oss på Ljustema. Med snygga solcellslampor på trädäcket, i trädgården eller på balkongen kan du helt transformera atmosfären och skapar på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt en härlig plats att spendera kvällar och nätter när väder och vind tillåter det.

Det vi gillar mest med solcellslampor är att det inte krävs några uttag eller långa sladdar för att få till en härlig belysning utomhus. Solcellslamporna laddas enkelt upp av solen under dagen och tänds så fort det börjar skymma. Detta är ett fantastiskt bra sätt att lysa upp sin omgivning med, samtidigt som solcellslamporna inte har någon som helst inverkan på din elräkning!

Du lyxar enkelt till dina kommande trädgårdsfester med solcellslampor i form av ljusslingor med risbollar eller glödlampor. Låt dina rabatter, gångar och växter prydas solcellslampor i form av trendiga vindspel, pollare, lyktor och stigbelysning.

Du har också många andra varianter av solcellslampor att välja mellan, som till exempel spotlights som ger en snygg punktbelysning upp mot ett träd eller buske. Med solcellslampor i trädgården kan du flytta och arrangera om som du vill tack vare att du inte behöver tänka på sladdar och uttag. Detta gör att solcellslamporna blir extra roliga att arrangera om efter dagens humör, eller om du behöver flytta några lampor för att få plats med långbordet eller kubbmatchen ute på gräsmattan.

Hos oss på Ljustema hittar du praktiska och snygga solcellslampor från kända varumärken som Star Trading och Konstsmide.

Med solcellslampor förvandlar du de mörka hörnen i trädgården och låter dagarna bli lite längre tack vare det behagliga ljuset som solcellslamporna ger oavsett vart du väljer att placera dem. Du skapar enkelt en personlig touch i din trädgård eller på din balkong med solcellslampor vilket ger en hemtrevlig känsla som du garanterat kommer trivas i.

Värna om miljön samtidigt som du ger din utemiljö ett härligt och ljust lyft med solcellslampor av hög kvalitet.
Glöm inte att solcellslampor kan behöva ett batteribyte en gång om året då de uppladdningsbara batterierna endast klarar ett visst antal laddcykler.

Frågar du oss finns det inget härligare än att sitta ute en sommarkväll i en välplanerad och väl upplyst miljö, oavsett om det är trädgård, uteplats eller balkong blir det alltid bättre med solcellslampor som ger ett behagligt ljus och en ombonad känsla.

En snygg solcellslampa gör sig även bra som present till nära och kära, för vem hade inte blivit glad av en bordslykta eller dekoration att pryda sin trädgård med?

Oavsett om du är ute efter en trädgårdstomte som ska vakta grödorna, mysiga lyktor att ha på bordet, ljusslingor till träden eller balkongräcket hittar du det hos oss på Ljustema. Vi kan solcellslampor, så tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi dig hitta rätt solcellslampor för dina ändamål!Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdömen: 5295st
Enkelt att beställa och snabbare än snabb...
rating
Enkelt att beställa. Kontakten med kundtjänst ypperligt bra. Snabb återkoppling och snabbare än snabb leverans. Bra grejer och billigt ändå.
Britt Maria M. 2018/09/14
Lätt & snabbt!!
rating
Lätt att beställa och riktigt snabb leverans, varje gång!!
Eva Katharina C. 2018/09/14
Snabba och hjälpsamma
rating
Snabba och hjälpsamma
Richard H. 2018/09/14
Snabb och smidig leverans!
rating
Snabb och smidig leverans!
Anna Birgitta V. 2018/09/13
Snabb leverans
rating
Snabb leverans. Inga anmärkningar.
Ulf L. 2018/09/13
Jätte hög och snygg.
rating
Jätte hög och snygg.
Berit Ingegärd G. 2018/09/13
Snabbt
rating
Snabbt, lätt och bra.
Leif Lennart Ingemar Ö. 2018/09/13
Bra utbud och snabb leverans!
rating
Bra utbud och snabb leverans!
Magnus Roger K. 2018/09/12
det var otydlig med vilken färg glaset…
rating
det var otydlig med vilken färg glaset är.
Annika B. 2018/09/12
Snabb leverans
rating
Snabb leverans
Roland Torbjörn E. 2018/09/12
Snabba leveranser och mycket att välja…
rating
Snabba leveranser och mycket att välja på.
Björn L. 2018/09/12
Snabba leverenser och bra produkter
rating
Snabba leverenser och bra produkter
Stig Karl Lorentz L. 2018/09/12
Mycket snabb leverans!
rating
Mycket snabb leverans!
Mats Palle D. 2018/09/11
suveränt
rating
suverän affär
Lars Johan Kristian H. 2018/09/11
Bra service.
rating
Bra service.
Eva Yvonne J. 2018/09/11
alltid lika fint bemötande och service
rating
alltid lika fint bemötande och service
Gunilla Marianne T. 2018/09/11
Bra hemsida
rating
Bra hemsida, lätt att hitta och mycket snabb och korrekt leverans
Mats Bengt Allan M. 2018/09/11
Enkelt att beställa och snabb leverans…
rating
Enkelt att beställa och snabb leverans . Mycket nöjd.
Lena Margareta Josefina E. 2018/09/10
Tydligt
rating
Tydligt, snabbt och enkelt!
Karl Erik Stefan S. 2018/09/10
Bra bemötande och kundorienterade!
rating
Bra bemötande och kundorienterade!
Celina S. 2018/09/10
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.