Filter+

Tillverkare

Material

Timer

Utomhusbruk

Välj Färg

Batterityp

Batteritid

Sockel

Kapslingsklass

Ljuskälla

Strömbrytare

Kategorier

Återställ

Filtrera på pris

15 kr - 25110 kr

Visa endast prissänkta varor

Julgranar

Vad vore julen utan en julgran? Här hittar du vårt stora utbud av fantastiska konstgranar i hög kvalité. Vi har många olika modeller och du kan välja med eller utan LEDbelysning. Glöm inte att pynta din fina gran med en härlig julgransstjärna eller varför inte festliga julgranskulor? Oavsett hur du väljer att pynta din julgran har vi på Ljustema flera olika alternativ och prisklasser, för att alla ska kunna ha råd med en julgran!

Underkategorier

Konstgranar med LED

För dig som önskar en vacker julgran men helst slipper allt barr är konstgranen det perfekta valet! Hos oss hittar du mängder av fantastiska och verklighetstrogna julgranar med inbyggd LEDbelysning i flera olika storlekar, färger och prisklasser. Med inbyggd LEDbelysning blir julgranspyntningen enkel, snabb och smidig! Kika även in under kategorin julgranstillbehör och låt dig inspireras av övriga produkter som hör julgranen till!

Konstgranar

För dig som önskar en vacker julgran men helst slipper allt barr är konstgranen det perfekta valet! Hos oss hittar du mängder av fantastiska och verklighetstrogna julgranar i flera olika storlekar, färger och prisklasser. Glöm inte att vi även har julgranstillbehör och julgransbelysning, kika in på respektive kategori och låt dig inspireras av alla produkter som hör julgranen till! 

Julgranstillbehör

Här hittar du allt som hör julgranen till! Granen är en personlig del av julen och det finns oändligt många sätt att pynta den på, endast fantasin sätter gränserna. Pryd din julgran med våra spännande batteridrivna julgranskulor, toppa den med en av våra vackra julstjärnor och låt den vila på någon av våra mysiga julgransmattor. 

per sida
1 - 48 av 74 produkter
1 - 48 av 74 produkter
Trustpilot