Kampanj! Takbox 1-fas Svart Större

Takbox 1-fas Svart

13-730

Ny

Rabatten slutar om:

199 kr

inkl moms

249 kr

-20%

Leverans inom 3-10 dagar

Mer information

Takbox, eller takfäste, i svart från SLV By BellaLite. Med denna box kan du enkelt montera valfri armatur med 230V 1-fas adapter, i taket utan att installera en 1-fas skena. Boxen skruvas upp i taket och strömmen ansluts ovanifrån. 

Priset inkluderar endast takbox, armatur säljes separat.

Specifikationer

Diameter (cm)12 cm
Höjd (cm)2,5 cm
Spänning (Volt)230V AC
MonteringSkruvas upp
AnslutningFast Installation
Garanti2 år
ProduktfärgSvart
FärgkategoriSvart
LjuskällaMedföljer ej
MaterialPolykarbonat

SLV by Bellalite

Bellalite erbjuder lampor och belysning för offentlig miljö och privata hem. I vårt stora sortiment från Bellalite hittar du allt från skensystem (både 1-fas och 3-fas), taklampor och bordslampor till utomhusbelysning. Designen är alltid modern och stilren med utförande av högsta kvalitet. Som del av varumärket Bellalite finns även Big Black som erbjuder proffsbelysning till scen så som teater, event och show. Saknar du något i vårt sortiment så tveka inte kontakta vår kundtjänst på kundtjanst@ljustema.se eller via telefon 042-72 224.

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.