Kampanj! Vajerupphäng Grå Större

Vajerupphäng Grå

13-703

Ny

Rabatten slutar om:

199 kr

inkl moms

249 kr

-20%

Leverans inom 3-10 dagar

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Grått vajerupphäng, från SLV By BellaLite, för användning tillsammans med 230V 1-fas skena. Detta tillbehör är perfekt om du inte önskar montera din 1-fas skena dikt tak utan vill ha den nedpendlad. Funkar utmärkt om du har väldigt högt i tak och vill få ner skenan och därmed ljuset lite! Du kan pendla ner skenan max 3 meter med denna vajer.

SLV by Bellalite

Bellalite erbjuder lampor och belysning för offentlig miljö och privata hem. I vårt stora sortiment från Bellalite hittar du allt från skensystem (både 1-fas och 3-fas), taklampor och bordslampor till utomhusbelysning. Designen är alltid modern och stilren med utförande av högsta kvalitet. Som del av varumärket Bellalite finns även Big Black som erbjuder proffsbelysning till scen så som teater, event och show. Saknar du något i vårt sortiment så tveka inte kontakta vår kundtjänst på kundtjanst@ljustema.se eller via telefon 042-72 224.

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.