1-fas Flex-Skarv Silver Större

1-fas Flex-Skarv Silver

15-375

Ny

229 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Silverfärgad Flex-skarv med anslutningsmöjlighet från Malmbergs. Det perfekta tillbehöret till 1 fas skensystem när du vill bygga ihop ett system i olika former. Denna flexibla skarv kan du böja och få snygga, mjuka hörn och svängar på ditt skensystem som passar bra om du exempelvis vill bygga ihop systemet i en mjuk U-form. Funkar både om du monterar skenan direkt mot tak eller har den nedpendlad med hjälp av vajer.

Specifikationer

Garanti2 år
ProduktfärgSilver
FärgkategoriSilver

Malmbergs

Malmbergs Sverige började sin nuvarande verksamhet i början på -80 talet. De är idag en av de största med egen distribution och grossistförsäljning av elartiklar i Sverige. I vårt sortiment från Malmbergs hittar du bland annat lysrör, strålkastare, inom- och utomhusarmaturer, skensystem och kopplingsdetaljer så som kablar, strömbrytare, dimmer och andra tillbehör som kan behövas vid installation av lampor och belysning. 


Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.